workshop zaaien

De workshop zaaien leert u dat u planten in de tuin kunt krijgen uit zaaigoed waarvan u niet het vermoeden had dat ze uit zaad kunnen opgroeien, het leert u ook het onderscheid te maken tussen planten waarvan u het zaad wel soortecht terug krijgt en planten waarvan dat niet het geval zijn zijn.

De workshop zaaien geeft u weer plezier in het tuinieren, het is immers net als bij het opgroeien van alles wat klein is , zo heel erg leuk om  jong goed zelf te kweken

Vaste planten moeten vaak op een andere manier gezaaid worden dan uw groenten zaden, dat neemt niet weg dat het resultaat zeer spectaculair kan zijn. De workshop  zaaien geeft u de handvatten van het hoe.

De workshop vaste planten zaaien laat u weer hernieuwd kennis maken met het leuke onderdeel van uw tuin, namelijk het telkens opnieuw weer zien van andere en nieuwe planten.

Met het kweken van vast planten uit zaadgoed helpt u ook de genetische diversiteit van planten in stand te houden

De workshop vaste planten zaaien zal in het najaar van start gaan

Deelname aan een workshop kost 25 euro, binnenkort zal een datum bekend gemaakt worden, als u belangstelling hebt kunt u dat aangeven door contact op te nemen.

 

 

Ecologisch, diervriendelijk ontwerp en beplantings en beheeradvies voor veel biodiversiteit, wilde bijen, dagvlinders, vogels, amfibieën en andere dieren

Don`t copy text!