Bedrijfsterrein ontwerp

Het bedrijfsterrein ontwerp gaat over de vormgeving. Deze kan uit strakke vormen en lijnen bestaan, uit  glooiende lijnen of uit een combinatie daarvan bestaan.

In het ontwerp worden veel functies samengevat. Natuurlijk kan het zijn dat een deel van het terrein nodig is om te laden of te lossen en ook andere functies die speciaal bij uw bedrijf horen zullen in de eerste plaats mogelijk moeten zijn.

Toch blijft er vaak een belangrijk deel van uw terrein over en kunt u ruimte maken voor andere functies die u in bedrijfsterrein ontwerp verwezenlijkt wilt zien. Dat kan bijvoorbeeld een plek van rust en weldadigheid, een plek waar u makkelijk uw gasten kunt ontvangen , een vijver,  borders, een zonnige bloemenweide of een vogelbosje zijn

Een bedrijfsterrein ontwerp kan heel kunstzinnig vormgegeven worden, eventueel in samenwerking met een kunstenaar.

Wilt u een diervriendelijk terrein en daarmee een hele extra dimensie van beleving toevoegen, dan wordt daar in het ontwerp al rekening gehouden met bijvoorbeeld stijlrandjes, schuilplekken voor amfibieën, een border of bloemenweide goed in de zon voor de vlinders en nog vele andere aspecten.

Eco-hovenier- en ontwerpbedrijf: ‘Vlinder er Bij Natuurtuinen‘ kan een ontwerp voor u verzorgen met alle technische detailtekeningen.

Indien u een al bestaande beplanting op  uw terrein heeft  kunnen er eventueel aanpassingen gemaakt worden die het diervriendelijker maken.

De beplanting die in het beplantingsplan aan u geleverd wordt kan in elke vormgeving en elke belijning staan en dus elk ontwerp.

Heeft u interesse of wilt u advies, neem contact op.

Ecologisch, diervriendelijk ontwerp en beplantings en beheeradvies voor veel biodiversiteit, wilde bijen, dagvlinders, vogels, amfibieën en andere dieren

Don`t copy text!