eco en diervriendelijk bedrijfsterrein

Bij een groen bedrijf  kan het terrein net als een tuin in allerlei stijlen ontworpen worden. Vaak is de huidige uitstraling van een bedrijf grijs en wat saai, er is meestal wel ruimte voor een mooie natuurrijke aankleding. Een stijlvolle parkachtige omgeving van uw terrein kan enorm veel natuurwaarden bevatten en duurzaamheid uitstralen. Dat is afhankelijk van het type ontwerp maar nog meer van de inhoud van een beplantingsplan en van de stijl van het beplantingsplan. Ook hier ga ik uit van een gifvrije omgeving.

Uw personeel zal de werkruimte van een groen bedrijf  heel anders ervaren en er graag in verblijven. Het is rustgevend, je kunt er even in relaxen tijdens een pauze, misschien een wandeling in maken. Men kan even bijkomen van de hectiek van de dag.

Een groen  bedrijfsterrein  met een natuurrijke en diervriendelijke beplanting kan  een hele aanwinst betekenen als stapsteen tussen natuurgebieden.

Mooie resultaten op uw bedrijfsterrein zijn te bereiken door een combinatie van structuurrijke struiken en bomen en natuurrijke elementen, zoals bijvoorbeeld een bloemweide, een waterpartij. Deze zijn relatief onderhoudsarm.

Ook met kleine elementen zoals  bloembakken kan verschil gemaakt worden.

Het is wel van belang voor het onderhoud deskundig advies in te winnen. Een goed beheer van zelfs de meest algemene planten kan een enorm verschil maken voor de dieren die er gebruik van kunnen maken.

Neem voor advies  gerust contact op.

 

 

 

Specialist in diervriendelijk ontwerp en beplantings en beheeradvies

Don`t copy text!