Gereedschappen

De gereedschappen die ik gebruik, grasmachine, heggenscharen, en de bladblazer, zijn zo veel mogelijk op accu, dus elektrisch en  niet erg lawaaiig. Alleen de motorkettingzaag en bosmaaier zijn nog niet op accu, ik kleinere tuinen kan ik de zeis gebruiken welke natuurlijk ook heel stil in gebruik is.

De elektrische gereedschappen werken op een rug gedragen accu waardoor ze licht in het gebruik zijn. Ik kan dus prima uw hagen snoeien of ander onderhoudswerk doen.

Het maaien van een bloemenweide doe ik afhankelijk van de grootte met een zeis of een bosmaaier.

Voor onderhoud kom ik zo veel mogelijk met mijn elektrische fiets met kar langs, ik kan groot areaal bestrijken wegens de elektrische aandrijving.

Woont u buiten de actieradius die ik met mijn fiets kan bestrijken kan ik u wel bedienen met een ontwerp en beplantingsplan en zal ik dan een lokale collega vragen om onderhoud en aanleg uit te voeren, heeft u eigen gereedschappen dan kan ik ook uw onderhoud  doen.

Indien nodig kan ik voor het vervoer van naar- of het afvoeren van grotere hoeveelheden materialen een bestelbus(je) met aanhanger huren.

Ik hanteer een zeer schappelijke prijs bij terugkerend onderhoud.

Vraag gerust verder en neem contact op

 

 

Specialist in diervriendelijk ontwerp en beplantings en beheeradvies

Don`t copy text!